Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمان میرزایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پرورش زالو در این استان با اقبال خوبی روبرو شده و تاکنون مجوزهای اولیه پنج واحد سرمایه گذاری در سه شهرستان صادر شده است.
وی اضافه کرد: این واحدها در شهرستان های سنندج، کامیاران و قروه احداث می شود و ظرفیت آنها به صورت سر جمع حدود 500 هزار قطعه زالو در سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میرزایی با بیان اینکه تولید هر 50 هزار قطعه زالو در سال باعث ایجاد یک شغل مستقیم است، افزود: سرمایه گذاران این واحدها اکنون در حال سپری کردن مراحل دریافت مجوزهای خود از سازمان ها و دستگاه های مربوطه برای شروع کار هستند و انتظار می رود کارهای اجرایی شان را تا پایان سال شروع کنند.
مدیر شیلات و آبزی پروری سازمان جهاد کشاورزی کردستان یادآور شد: یکی از شغل های که در این استان بیشترین متقاضی دریافت مجوز را دارد پرورش زالوی طبی است و پیش بینی می شود با توجه به این استقبال تا پایان برنامه ششم توسعه (دو سال آینده) ظرفیت تولید زالوی طبی در کردستان به 2 میلیون قطعه در هر سال برسد.
وی اضافه کرد: در این راستا سازمان جهاد کشاورزی کردستان علاوه بر اینکه متقاضیان را به سمت دریافت تسهیلات سوق می دهد بلکه به دنبال آن است که دوره های آموزشی مختلفی را برای علاقه مندان این صنعت برگزار کند.
زالو به عنوان یکی از ابزار درمان برخی بیماری ها در طب سنتی استفاده می شود یا به عبارتی زالو درمانی به عنوان یکی از اصول درمانی توصیه شده طب سنتی در حال توسعه در کشور و جهان بوده و به همین تناسب نیاز به تکثیر و پرورش زالو در حال افزایش است.
3034/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی جهاد کشاورزی درمان دوره های آموزشی سرمایه گذاران سرمایه گذاری راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۴۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام

فرزاد شریفی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام اظهار کرد: مجوز ایجاد پنج کارگاه صنایع‌دستی در رشته‌های نقاشی سفال زیر لعابدار، حصیربافی، زیورآلات سنتی، نقاشی سفال و خراطی چوب برای فعالیت صنعتگران علاقه‌مند به این رشته‌ها در شهرستان آبدانان صادر شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۱ کارگاه صنایع‌دستی در رشته‌های مختلف در این شهرستان فعالیت دارند، عنوان کرد: مجوز تأسیس کارگاهی مجوزی است که برای راه‌اندازی و ایجاد ظرفیت‌های جدید تولید، اشتغال، توسعه و تکمیل ظرفیت‌های موجود در یک رشته مصوب صنایع‌دستی صادر می‌شود و بیانگر پیش‌بینی ظرفیت و نوع تولید محصولات است.

وی تصریح کرد: صنایع‌دستی جزو مشاغلی است که از مزایای آن می‌توان تجهیزات ارزان، سهولت دسترسی، بازار فروش و آموزش سریع آن را نام برد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • داستان پیچیده بازگشت گل‌محمدی؛ مجوز تا پایان فصل صادر نمی‌شود؟!
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • یحیی گل‌محمدی رفت تا فصل بعد؟ | زمان بازگشت احتمالی مشخص شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • داستان پیچیده بازگشت یحیی گل‌محمدی؛ مجوز تا پایان فصل صادر نمی‌شود؟!
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام