Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عضو هیات علمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: مرکز تکثیر و پرورش زالوی طبی با پرورش یک هزار قطعه زالوی سایز کوچک (سوزنی) در دانشکده کشاورزی این دانشگاه در شهرستان دشتستان آغاز بکار کرده است.

حسن حبیبی افزود: راه اندازی این مرکز تکثیر برای آشنایی و آموزش دانشجویان با فرصت‌های جدید اشتغال و کارآفرینی و ایجاد انگیزه برای آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: انجام تحقیقات کاربردی و تولید محصولات جانبی برای عرضه به بازار مصرف از دیگر هدف‌های راه اندازی این مرکز است.

حبیبی یادآور شد: این صنعت در کشور ما نوپاست و می‌توان در آینده با گسترش و توسعه آن و تولید محصولات دارویی از این موجود با ارزش نقشی مهم در بازار‌های داخلی و خارجی ایفا کرد.

وی ادامه داد: برخی مزایای کار و سرمایه گذاری روی این نرم تنان شامل سرمایه اولیه کم و زود بازده بودن، امکان پرورش در فضا‌های کوچک، تغذیه ارزان قیمت، نیاز به کمترین مراقبت‌های ممکن در میان سایر گونه‌های آبزیان پرورشی، تقاضای بالا از طرف بازار مصرف داخلی و خارجی، ارز آوری زیاد و تولید فراورد‌های جانبی شامل روغن، پودر و عصاره زالو است.

حبیبی گفت: در بسیاری از کشور‌ها صنعت پرورش زالو به سرعت در حال گسترش است، اما کشور با وجود ظرفیت‌های بالایی که در این زمینه دارد تاکنون نتوانسته جایگاهی در صادرات این محصول در میان رقبای خارجی کسب کند.

وی یادآور شد: کشور‌هایی مانند روسیه، مالزی و تایلند سالانه بیش از ۵۰ میلیارد دلار درآمد از محل فروش زالو و فرآورده‌های دارویی و بهداشتی آن دارند.

انتهای پیام/م

پرورش و تولید زالوی طبی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • پیش بینی بارندگی در مناطقی از غرب و مرکز کشور
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی