Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره شیلات آستارا گفت: سازمان شیلات از پرورش و تکثیر آبزیان غیرمأکول در شهرستان از قبیل زالو، قورباغه و جلبک دریایی حمایت می کند.

صادق خاصی پور در گفت و گو با ایسنا ، اظهار کرد: تولید آبزیان غیر مأکول، تأثیر بسزایی را در افزایش صادرات و ارزآوری دارد و در همین راستا شاهد حمایت سازمان شیلات از اینگونه طرح‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این آبزیان نقش بسزایی را در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی، پزشکی، غذای دام و طیور و حتی پوشاک دارند، خاطرنشان کرد: هم اکنون سه تقاضای پرورش زالو را در سطح شهرستان داریم که در صورت تکمیل در سال 98 به بهره برداری می رسند.

خاصی پور ادامه داد: فعالیت در این‌گونه طرح ها مورد حمایت همه جانبه شیلات است و حتی در صورت مشغله متقاضی، با معرفی یک نفر به عنوان پشتیبان، صدور پروانه، بازاریابی و سایر موارد پیگیری می شود.

وی با تأکید بر اینکه متقاضیان اینگونه طرح ها می توانند از تسهیلات با سود حداقل برخوردار شوند، افزود: برای برخورداری از تسهیلات، متقاضیان می توانند از تسهیلات 200 میلیون ریالی مشاغل خانگی استفاده کنند و در صورت برنامه ریزی برای تولید انبوه، هیچ سقفی برای تسهیلات تعریف نشده است.

رئیس اداره شیلات آستارا در پایان با اشاره به شرایط مرزی بودن شهرستان و فعالیت سه مرز زمینی، دریایی و ریلی، تصریح کرد: موقعیت استراتژیک شهرستان سبب شده است تا فعالیت در اینگونه طرح ها با سود قابل توجه مواجه شود و سرمایه گذاران باید در دسترس بودن بازار کشورهای حوزه قفقاز و CIS را مدنظر قرار دهند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زالو قورباغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۲۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شِشتَمَد گفت: این تسهیلات در راستای ارتقای درجه و ضریب مکانیزاسیون شهرستان ششتمد در قالب خط اعتباری مکانیزاسیون پیگیری و صرف خرید ماشین آلات کشاورزی و دنباله بندها شده است.

علیرضا هاشم آبادی با بیان اینکه افزایش عملکرد تولید محصولات نیازمند به‌روزرسانی دانش کشاورزان و نوسازی ادوات است، افزود: استفاده از سامانه های نوین در مراحل کاشت تا برداشت، منجر به افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی می شود.

شهرستان ششتمد دارای ۱۶ هزار و ۹۰۰ هکتار کشتزار آبی و بیش از ۲۴ هزار هکتار دیمزار، ۱۶۳ هزار راس دام سبک و ۲ هزار و ۵۶۵ راس دام سنگین است و سالانه ۹۳ هزار تن محصولات زراعی، باغی، دامی و آبزی تولید می کند که مهمترین تولیدات آن گندم، جو، پنبه، زعفران، بادام و پسته است.

در این شهرستان بیش از ۱۱ هزار و ۸۰۳ نفر بهره بردار در بخش کشاورزی و دامپروری فعالیت دارند که از ۱۵۴ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، ۲۰۰ رشته قنات و ۷۵ دهانه چشمه بهره می برند.

مرکز شهرستان تازه‌تاسیس شِشتَمَد در ۲۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • پایش معادن شهرستان تفت