Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد پناهی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در این شهرستان همچنین امکان پرورش و تولید بسیاری گونه هایی مانند گون و آویشن وجود دارد و سلامتکده تخصصی کشور نیز برای اجرای طرح های تولیدی در این زمینه ها و تولید و بسته بندی استاندارد گیاهان دارویی در این منطقه آمادگی دارد.
وی گفت: سالانه افزون بر 2 میلیون قطعه زالو در کشور استفاده می شود و این روند رو به افزایش است ضمن اینکه استان مرکزی با ظرفیت تولید بیش از 400 هزار قطعه زالو، یکی از قطب های اصلی کشور است که می توان با انجام آموزش های علمی این حجم را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پناهی ادامه داد: برخی مناطق مانند روستاهای بخش نوبران از توابع شهرستان ساوه با وجود چشمه ها و منابع آبی زیرزمینی دارای ظرفیت های چشمگیری برای پرورش و تکثیر زالو هستند و در بهار و تابستان می توان به شکل سنتی در این مناطق اقدام به پرورش زالو کرد هرچند که پرورش صنعتی و نیمه صنعتی زالو در همه فصول قابل انجام است.
مدیرعامل موسسه طب سنتی حکیم ابن سینا، بیان کرد: این موسسه در صدد است که با حمایت و همکاری مسئولان استانی و شهرستانی، زیرساخت های لازم برای تولید و پرورش زالو به شکل علمی و صنعتی در شهرستان ساوه را فراهم کند.
وی اظهار داشت: در محورهایی چون توسعه زیرساخت های مراکز تخصصی طب سنتی، تولید و بسته بندی گیاهان دارویی و تولید و پرورش زالوی طبی در ساوه می توان سرمایه گذاری و فعالیت کرد.
دکتر پناهی گفت: تولید و پرورش زالو علاوه بر ایجاد اشتغال، کاربردهای درمانی وسیعی نیز دارد و می تواند در معالجه بیماری هایی همچون سردردهای میگرنی، انسداد عروق کرونر و دردهای سیاتیکی مورد استفاده قرار گیرد.
وی ادامه داد: موسسه طب سنتی حکیم ابن سینا در زمینه گردشگری سلامت نیز فعالیت دارد و از آنجا که سالمندان، بیماران قلبی و افرادی که به نوعی از مشکلات جسمی و روحی رنج می برند، به طبیعت درمانی نیاز دارند؛ از این رو یکی از برنامه ها در آینده ایجاد گردشگری سلامت محور در شهرستان ساوه است.
نائب رئیس انجمن گردشگری سلامت کشور توضیح داد: وجود منابع طبیعی و زیست محیطی و نیز آب و هوای مناسب در بهار و تابستان از ظرفیت های گردشگری سلامت در ساوه است.
دکتر پناهی افزود: با توجه به ظرفیت های موجود و با اقداماتی مانند برگزاری جشنواره های مختلف، ایجاد دهکده های طبیعی، ایجاد مراکز درمانی طب سنتی و نیز راه اندازی جاذبه های گردشگری، می توان شهرستان ساوه را به ایستگاه گردشگری در کشور تبدیل کرد تا مسافران و مهمانان صرفا رویکرد عبوری از این منطقه را نداشته باشند.
وی اظهار داشت: رایزنی هایی برای انجام فعالیت های مرتبط در ساوه انجام شده است و مدیران شهرستانی و استانی نسبت به توسعه ساوه علاقمند هستند.
شهرستان ساوه با 285 هزار نفر جمعیت دارای اقلیم های خشک و کویری در مناطق شرقی و شمالی و مناطق ییلاقی در غرب است.
3075 /6539/9921
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 ایجاد اشتغال جاذبه های گردشگری زیست محیطی سالمندان مسئولان استانی و شهرستانی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۱۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است

رئیس سازمان غذا و دارو در در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه گفت: به دنبال کمک به تامین تجهیزات پزشکی و دارو و انتقال دانش فنی داروها به سوریه هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران اظهار کرد: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می‌‌شود، گفت: یکی از مؤلفه‌‌های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری‌های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت ‌های خوبی در زمینه‌های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن‌ های موردنیاز، ما را یاری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • اشتغال حدود ۲۰۰ خانوار در قم به کار پرورش شتر
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است