Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارآفرین مینابی با بیان اینکه زالو جایگزین مناسبی برای صادرات نفتی کشور است، گفت: استان هرمزگان و به خصوص شهرستان میناب ظرفیت مناسبی برای پرورش و تولید زالو و صادرات آن را دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درگفت و گو با هرمز زالودرمانی در گذشته های دور در دنیا و کشور ایران مورد توجه مردم قرار داشت اما با پیشرفت تکنولوژی و علم سال های زیادی به فراموشی سپرده شد اما در حال حاضر این روش درمانی جان تازه ای گرفته و بعد از سال‌ها در حال رسیدن به جایگاه واقعی خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه در گذشته زالو به صورت طبیعی از طبیعت صید می شد نیاز آنچنانی به پرورش این موجود با ارزش حس نمی شد ولی در چند سال اخیر چه در ایران و چه در کشور های دیگر با توجه به افزایش تقاضا برای زالو، بازار خوبی برای این موجود کوچک و پرخاصیت ایجاد شده که کار پرورش زالو به یک نیاز تبدیل شده است.

علی سهرابی، کارآفرین مینابی در زمینه پرورش زالو از میزان هزینه اولیه برای شروع کار و سود دهی پرورش زالو ها گفت: دو سال گذشته هزینه ۲۰ میلیون تومانی از کمیته امداد دریافت کردم و با این میزان هزینه دو هزار قطعه زالو را پرورش داده که حدود ۱۵ هزار قطعه تولید شد و متاسفانه نبود بازار مناسب برای فروش کار را دشوار کرد اما به فضل الهی حدود ۴۰ میلیون تومان سود دهی داشت.

کارآفرین مینابی در خصوص نبود بازار مناسب در هرمزگان، اظهار کرد: طب سنتی هنوز در استان ما به درستی جا نیفتاده و استفاده از زالو، بازار مناسب خود را پیدا نکرده و از این رو کار فروش زالو های تولید شده در استان با مشکل روبه روست و علاوه بر این همین مقدار مصرف کم در استان نیز از زالوی وارداتی سایر شهرها استفاده می کنند.

کارآفرین مینابی در خصوص محل نگهداری و شرایط رشد زالو ها، ادامه داد: استان ما دما و شرایط هوایی خاص را دارد بنابراین باید شرایط مناسب برای زالو ها فراهم شود و از این رو مکانی آرام، دمای مصنوعی و اتاق استریل به همراه آب ازون زده باشد.

وی بیان کرد: استان هرمزگان و همچنین شهرستان میناب از نظر خشکسالی آب و هوایی در شرایط ویژه ای هستند و پرورش زالو می تواند راه مناسبی برای جلوگیری از هدر رفت آب و جایگزین کشاورزی باشد.

سهرابی افزود: یکی از اصلی ترین مشاغل جوانان استان به خصوص شهرستان میناب کشاورزی بوده که در این سال ها با خشکسالی و معیشت همه مردم کشاورزی را دشوار ساخته و از این رو جایگزین پرورش زالو به کشاورزی می‌تواند هم به خشکسالی و هدر رفت آب کمک کند و از طرفی هم چهار عدد زالو برابر با یک بشکه نفت می تواند راه درآمد خوبی برای جوانان باشد.

سهرابی در خصوص نبود بازار فروش مناسب و راه ارتباطی با سایر شهرها و کشورها افزود: وعده مسئولان در این چند سال هیچ کدام محقق نشده چرا که شهرهایی مثل اصفهان و شیراز از طریق استان ما زالو های تولیدی خود را به سایر کشورها مثل عمان ارسال می کنند.

کارآفرین مینابی  اضافه کرد: ما هیچ راه ارتباطی نه با کشورهای اطراف و حتی با شهرهای داخلی نیز نداریم و نبود بازار فروش کار تولید را دشوار کرده که اگر راه ارتباطی با سایر کشورها را داشته باشیم درآمد حدود ۱۰۰ میلیون تومانی درسال را برای تولیدکنندگان به همراه دارد.

وی گفت: جهاد کشاورزی و شیلات استان به عنوان دو قطب اصلی حمایت از پرورش دهندگان زالو هستند و زالوی ایران یکی از بهترین نوع های زالو در جهان است.

سهرابی افزود: زالوی تولیدی کشور در طول روز حدود شش هزار قطعه است که پاسخگوی زالوی مصرفی خود کشور نیست از این رو بیشتر زالوی مصرفی ایران وارداتی بوده که اگر جهاد کشاورزی و اداره کل شیلات استان بتواند تنها با شهرهای بزرگ کشور راه ارتباطی فروش زالو ها را فراهم کنند یک بستر عظیم اشتغالزایی برای جوانان با درآمدی بسیار خوب فراهم خواهد شد.

سهرابی کارآفرین مینابی خاطرنشان کرد: استان و شهرستان میناب جوانان بسیاری را دارد که با نداشتن شغل مناسب به کشاورزی روی آورده اند و با توجه به خشکسالی  بهترین راه برای به صفر رساندن آب مصرفی پرورش زالو است و یکی از بزرگترین کلینیک های طب سنتی در خاورمیانه در کشور عمان تاسیس شده که اگر بستر پرورش زالو در استان فراهم شود اشتغال زایی گسترده‌ای برای جوانان به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۳۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

استاندار مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان در بخش‌های مختلف گفت: نمایشگاه امکان تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور فراهم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری، امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید از غرفه و شرکت‌های مختلف مازندران در نمایشگاه اظهار کرد: این استان از ظرفیت‌های مناسبی در حوزه کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی برخوردار است.

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های نمایشگاه اکسپو نگاه فرابخشی و فراکشوری به موضوعات است، افزود: این نمایشگاه موجب می‌شود در زمینه‌های صادراتی یکپارچگی مناسبی ایجاد شود.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه ایجاد زمینه‌های صادراتی و توسعه آن، ایجاد اطمینان در کشاورز برای تولید محصول بیشتر است، گفت: از اهداف این نمایشگاه توسعه در زمینه‌های ایجاد شده است و موانع موجود در راه صادرات انواع محصولات تولیدی کشور رفع شود.

نوری با بیان اینکه نمایشگاه تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور فراهم می‌کند، عنوان کرد: در حوزه‌های اقتصادی این نمایشگاه بر روی زنجیره‌های ارزش و به طور طبیعی بر روی زنجیره‌های تامین و ارزش‌آفرین تمرکز کرده است که به نظر دوره آموزشی بسیار خوبی است و فرصت کارآفرینی و توسعه را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: دانشگاه‌ها باید از این نمایشگاه برای آموزش کارآفرینی بهره گرفته تا دانشجویان کارآفرین تربیت شوند.

استاندار مازندران با اعلام اینکه در مازندران زنجیره‌های مختلفی برای ایجاد ارزش افزوده وجود دارد، گفت: ظرفیت این استان نشان می‌دهد که می‌توان بر روی زنجیره‌های دیگر ارزش در استان نیز سرمایه‌گذاری صورت گرفته و آن را توسعه داد.

کد خبر 749149

دیگر خبرها

  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد