Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-02@05:55:01 GMT

دوره آموزشی پرورش و تکثیر زالو از صفر تا صد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۹۷۹۴۷

دوره آموزشی پرورش و تکثیر زالو از صفر تا صد

چرا صنعت زالو ؟  زمان کاری پایین  درآمد خوب و عالی  فضای موردنیاز با متراژ کم  مصرف انرژی خیلی کم  قابل اجرا در شهر و روستا بدون تفکیک جنسیتی(زن و مرد)  شغلی برای تمام فصول سال، حتی به‌عنوان شغل دوم  هزینه پایین تجهیزات و هزینه ی پایین نگهداری  قابل استفاده در سراسر کشور  تقاضای زیاد بازار زالوی طبی یک جاندار کوچک و پرفایده از منظر درمانی و اقتصادی می باشد و پرورش زالو به خاطر تقاضای روزافزون آن در ایران و جهان رو به گسترش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شغل که در گروه شیلات قرار می گیرد، این امکان را برای شما فراهم می کند تا در یک محیط به نسبت کوچک، بتوانید به کسب و کاری پرسود دست بیابید. دوره آموزشی کسب و کار تکثیر زالو حدود ۱۳-۱۵ ماه است که با سرمایه اولیه از۲۰ میلیون تومان می توانید شروع کنید و به سود ۵۰ میلیون برسید اما هر چه قدر بیشتر سرمایه گذاری کنید درآمد بیشتری کسب می کنید و سودآوری پرورش زالو از ۲ ماه شروع و نهایتا ۷ ماه طول می کشد که با سرمایه ۵ میلیون تومان می توانید شروع کنید و به سود دوبرابری برسید. پرورش و تکثیر زالو از فضای ۵ مترمربع  که فارم خانگی تا فضاهای بزرگتر (صنعتی) نیاز داشته و مصرف آب و برق آن به اندازه یک واحد آپارتمانی است و در این کار باید تک تک مراحل با دقت بالا انجام شده و به نکات بهداشتی اهمیت زیادی داده شود تا به سود حداکثری رسید.

سر فصل های دوره آموزش پرورش زالو :

۱-آشنایی با زالو و فیزیولوژی زالو
۲-تفاوت زالوی صیدی و پرورشی
۳-کاربرد زالو در درمان
۴-شرایط راه‌اندازی فارم زالو
۵-تکثیر و پرورش زالو
۶-انواع بسترهای تکثیر و پرورش زالو و بهترین بستر
۷-انواع تغذیه زالو و بهترین روش
۸-بیماری‌های زالو و درمان آن
۹-بازاریابی و فروش زالو
۱۰-فراوری و تولیدات ثانویه
۱۱-تأسیسات و تجهیزات لازم برای راه اندازی
۱۲-قوانین و مقررات جهت اخذ مجوز
دوره آموزشی که آرمان مهارت ساز راشا افق برگزار می کند از سر فصل های فوق تبعیت می کند که چکیده از فصل اول را در ادامه مقاله برای شما آورده ایم :

تاریخچه زالو:

در حدود هزار سال قبل زالو درمانی معرفی شده است. به گفته ابن‌سینا در کتاب قانون، زالو خون را بهتر از حجامت از عمق بدن بیرون می‌کشد. ابن‌سینا زالو را در درمان بیماری‌های پوستی از قبیل جوش‌ها، دمل‌های صورت و لک‌ و پیس سودمند می‌دانست.
ازلحاظ تعداد تابه‌حال میلیاردها زالو مورداستفاده قرارگرفته‌اند، اما نتایج حاصل از این تجربه فوق‌العاده عظیم ازلحاظ کمی به میزان بسیار اندکی مستند و مکتوب گشته است. درگذشته زالوها عمدتاً در بیماری‌های قلبی و سیستم گردش خون مورداستفاده قرار می‌گرفتند، ولی در حال حاضر مورداستفاده آن‌ها فقط برای بیماری‌های قلبی و سیستمهای گردش خون نیست بلکه در بیماری‌های مزمن کاهش درد نیز مورداستفاده قرار می‌گیرند.

یک رویداد مهم در تاریخچه زالو درمانی طبی، کشفی بود که به‌وسیله Haycraft  انجام گرفت مبنی بر اینکه گلو و دهان زالوها حاوی ماده‌ای است که از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند، که در سال ۱۹۰۳ این ماده جداسازی و هیرودین نام گرفت.
تاکنون ۶۳۰ نوع زالو شناخته‌شده است اما تنها ۱۵ گونه آن‌ها در پزشکی کاربرد دارد و سه گونه محبوب وجود دارد : Hirudo medicinalis و Hirudo verbana   و Hirudo orientalis

تفاوت این طرح با سایر طرح‌های دامداری به مزیت اقتصادی این طرح می‌افزاید. برای مثال: زالوها هرمافرودیت هستند. به زبان گویاتر زالوها دوجنسیتی هستند. هر یک از زالوها هر دو اندام تناسلی نر و ماده را در اختیار دارند که با هر بار جفت‌گیری هر دو زالو بارور می‌شوند. به همین دلیل ضریب تکثیر زالوها نسبت به سایر طرح‌های دامداری در معرض توجه قرار می‌گیرد، به این دلیل که زالوها می‌توانند در یک دوره زاد و ولد ، ۱ تا ۴ پیله بگذارند که در هر پیله ۵ تا ۲۵ نوزاد زالو از آن متولد شوند. این نوسان تعداد با سن زالوی مادر و شرایط محیط پرورش رابطه مستقیم دارد. از دیگر مزیت‌های اقتصادی پرورش و تکثیر زالو ، هزینه تغذیه کم‌تر نسبت به سایر دام‌ها است.

آناتومی و عملکرد زالو:

به‌منظور درک جنبه ساختاری آناتومی زالو از یک دیدگاه بیولوژیک، ما به نحوه رفتار جانور در استخرهای آب تازه، نظر خواهیم افکند.
 رفتار طبیعی زالو با چرخه‌ای از رویدادهای تکرارشونده زیر مشخص می‌گردد:
جست‌وجوی آرام غذا و مشاهده طعمه بالقوه، درحالی‌که برای مدت‌زمان طولانی می‌تواند به‌آرامی در سطح آب شناور و یا در حال شنا باشد. این حالت می‌تواند ماه‌ها به طول انجامد.
اتصال سریع به طعمه و تغذیه کردن از وی با حرکات سریع، تغذیه معمولاً طی تماس اندکی پایان می‌پذیرد.
فرورفتن به یک مکان محض در عمق آب به‌منظور استراحت و هضم غذا، این دوره استراحت ممکن است چند ماه به طول انجامد.
زالوها در هر بار تغذیه می‌توانند مقادیر نسبتاً زیادی خون بخورند، این موضوع به زالو اجازه می‌دهد که در فواصل بین تغذیه‌ها تا ۶ الی ۱۲ ماه زنده بماند.
زالو دید بسیار ضعیفی دارد که اغلب می‌توانند فقط مسیر نور را تشخیص بدهند، اما بسیار حساس به لمس می‌باشند.
 آن‌ها همچنین یک حس قوی از طعم و مزه دارند.
 زالو نمی‌تواند بشنود اما گاهی اوقات به ارتعاشات بسیار حساس هستند.
آن‌ها با یکدیگر از طریق شیمیایی و لامسه ارتباط برقرار می‌کنند.
 بدن زالو طبی از ۳۴ بند تشکیل‌شده است. بندهای ۹-۱۱ کلتیلوم را که عضو مسئول ترشح کوکون بوده و در ماه‌های تابستان قابل‌رؤیت است، ۷ بند آخر، تشکیل‌دهنده مکنده بزرگ عقبی هستند.

پوست، ماهیچه‌ها، اعصاب و حواس زالو دارای خصوصیات زیر میباشد:

1-به میزان زیادی خاصیت الاستیکی دارد.
2-عمل تنفس جانور را به عهده دارد و انجام می‌دهد.
3-به‌عنوان سدی در مقابل عفونت‌ها و مواد مضر عمل می‌کنند.
6-می‌تواند در مقابل حمله‌های مکانیکی مقاومت کند.
7-می‌تواند لایه خارجی‌اش را به دور بی اندازد. (پوست‌اندازی)
9-برای مشخص کردن نوع گونه‌ها سودمند هست.

خواص بزاق زالو:

 زالو هنگام مکیدن خون، مواد متنوعی ترشح می‌کند که خواص درمانی دارند. آب دهان زالو (بزاق) حاوی بیش از یک‌صد و بیست نوع ماده حیاتی مفید است که موجب درمان بیماری‌های مختلفی می‌شود. این انگل کوچک و شگفت‌آور به علت توانایی فوق‌العاده‌ای که در درمان بیماری‌ها دارد جایگاه ویژه‌ای در طب دارد.
 کشور ما دارای ذخایر بسیار زیادی از این جانور بوده است که با صید بی‌رویه صیادان و سم‌پاشی مزارع  نسل این حیوان رو به انقراض هست.
عمده خواص درمان زالو در بزاق زالو است، به‌طوری‌که شاید بیشتر از وزنش قادر به تولید بزاق هست و وقتی به‌جایی از بدن می‌چسبد آن‌قدر آب بزاق تولید می‌کند که از زیربدنه حیوان بزاق می‌چکد.

عصاره آب دهان زالو شامل دودسته مواد هستند که گروهی به‌عنوان نروترانسمیتر بر روی پایانه‌های عصبی عمل می‌کنند و موجب تحریک عمومی روی نقاط طب سوزنی می‌شوند و دسته دیگر برای گردش خون عمومی و مویرگ‌ها عمل کرده و به‌عنوان ضد انعقاد، ضد تورم و درد ایفای نقش می‌کنند.

کسب و کار پرورش زالو یک کسب و کار درمانی و پردرآمد که برای شروع نیازمند دانش و اطلاعات کامل از فرآیند پرورش ،نکات بهداشتی و درمانی، ملزومات و بازار مصرفی ... است. برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه ی برگزاری کلاسها با آموزشگاه پرورش زالو راشا افق تماس بگیرید:

۰۹۱۹۱۴۵۰۰۸۰
۰۲۱-۴۴۵۲۷۹۶۱

کد خبر 1595082

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تکثیر زالو پرورش زالو بیماری ها کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۷۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از صنعا، با آغاز تعطیلات تابستانی در یمن، فعالیت اردوگاه‌های تابستانی در این کشور نیز برای جذب دانش آموزان در دوره‌های تابستانی آغاز می‌شود. این اردوگاه‌ها گروه‌های سنی مختلف را مورد توجه قرار می‌دهند تا مهارت‌های مختلفی را به آنها بیاموزند و بسیاری از مطالب را که معمولا در مدرسه فرا نمی‌گیرند، به آنها آموزش دهند. این اردوگاه‌ها فرصتی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و داوطلبانه است
مواد آموزشی مراکز و دوره‌های تابستانی به شکلی ارائه می‌شود که برای دانش آموزان قابل درک باشد و احساس خستگی نکنند. در این دوره ها، پس از نماز صبح با دعا و استغفار و قرائت قرآن آغاز می‌شود و فعالیت‌های ورزشی نیز بخشی از این برنامه هاست. در این دوره‌ها همچنین اعتماد به نفس دانش آموزان برای استفاده از توانایی‌هایی که دارند آموزش داده می‌شود...

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
دانش آموز
مربی اردو
پدر یک دانش آموز

دیگر خبرها

  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج