Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، قاسم جعفروند روز جمعه در یک گفت و گوی خبری افزود: پیش بینی می شود تولید زالو برای سال ۱۴۰۱ در استان به تعداد یک میلیون قطعه برسد.

وی ادامه داد: زالو  در پنج مزرعه از شهرستان های تبریز، اسکو، میانه و مراغه پرورش داده می شود که برای ۲۰ نفر اشتغال زایی ایجاد کرده است.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه اولین پروانه بهره برداری پرورش زالو در سال ۱۳۹۶ در آذربایجان شرقی صادر شده است افزود: زالوها از خانواده کرم های حلقوی بوده و دوگونه پرورشی شامل هیرودو وربانا و هیرودو اوریانتالیس در استان پرورش داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآوری کرد: زالوهای پرورشی عمدتاً جهت مصارف طبی مورد استفاده قرار می گیرد و کاربرد این دو گونه در علم پزشکی و جهت جلوگیری از لخته شدن خون و ادامه جریان خون رسانی در جراحی پلاستیک و اعضای پیوندی پوست مفید ارزیابی شده است.

وی با بیان اینکه تولید و پرورش زالو بیش از هر چیزی نیازمند فراهم کردن محیطی مناسب برای رشد و تکثیر این موجود است، گفت: در محیط های پرورش مصنوعی که شامل استخرهای پرورشی و یا  ظروف و مخازن شیشه ای و پلی اتیلنی است، باید شرایط مناسبی از نظر دما، تغذیه، نور، رطوبت، تهویه وعدم آلودگیهای صوتی و ارتعاشی برای رشد مهیا شود.

 جعفروند ادامه داد: زالوها به صورت طبیعی زندگی انگلی دارند و از طریق چسبیدن به بدن سایر جانداران از جمله آبزیان و خونخواری و یا با شکار کرمها وحشرات تغدیه می کنند؛ با توجه به اینکه غذای اصلی زالو، خون است، پرورش دهندگان بایستی خون تازه و دارای رتبه غذایی را مطابق آیین نامه های سازمان دامپزشکی تهیه کنند.

وی با اشاره به اینکه نیاز غذایی زالو به طور متوسط ۱۰ سی سی خون به ازای هر زالو و هر دو ماه یکبار می باشد، گفت: در این راستا پرورش دهندگان زالو با عدم دستیابی به خون تازه و بهداشتی روبه رو هستند.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با توجه به ظرفیت های توسعه آبزی پروری در استان و زودبازده بودن این نوع آبزیان، علاقمندان می توانند جهت اخذ مجوز تکثیر و پرورش زالو طبی با مراجعه به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان جهت دریافت  استعلامات و موافقت نامه ها  اقدام کنند.

وی گفت: علاقه مندان باید درنظر داشته باشند به منظور جلوگیری از بروز و شیوع احتمالی بیماریها در جامعه، پرورش زالو در داخل آپارتمان ها و منازل ممنوع بوده و مکان های پرورش باید براساس استانداردهای زیست محیطی و ضوابط سازمان دامپزشکی ایجاد شود.

جعفروند افزود: حداقل ظرفیت  تولیدی واحدهای پرورش زالو در هر سال ۵۰ هزار قطعه است که نیاز به تامین زمینی  به مساحت ۲۵۰ مترمربع و آب بهداشتی  درحدود ۳۰ مترمکعب در ماه دارد.

وی گفت: تسهیل در ارایه مجوزهای پرورش و صادرات زالو یکی از مطالبات علاقمندان این حوزه است که در صورت همراهی دستگاههای ذیربط و متولی استانی می توان با رفع مشکلات در شرایط کنونی جامعه اشتغالزایی و ارزآوری مناسبی ایجاد کرد.  

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز کشاورزی سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز کشاورزی آذربایجان شرقی تبریز کشاورزی سازمان شیلات ایران آذربایجان شرقی پرورش زالو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۹۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب مربی‌های پرورشی در دستور کار قرار دارد

میثم لطفی معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی در جمع خبرنگاران حاضر در حیاط دولت در سخنانی گفت: بخشنامه‌ای را دفتر سلامت اداری و فرهنگ سازمانی ما به همه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردند بر اساس آن دریافت هرگونه هدیه توسط کارکنان دولت در فضای اداری ممنوع شده است. به خاطر اینکه به سلامت اداری و کاهش و رفع تعارض کمک کند.

وی ادامه داد: این هدیه گرفتن‌ها گاهی اوقات میل ایجاد میکند، ان‌شاءالله بتوانیم از این طریق هم سلامت اداری را افزایش داده و هم فساد را ان‌شاءالله کاهش پیدا کند.

وی در رابطه با بحث استخدام نیرو‌های خدماتی مدارس، اظهار داشت: ما الان برای چهاردهم اردیبهشت یعنی دو روز بعد ان‌شاءالله آزمون استخدامی کیفیت بخشی آموزش و پرورش را داریم. ان‌شاءالله برای ۱۹۷۱۲ نفر جذب خواهیم داشت در رشته مشاوره تحصیلی برای دانش آموزان بعد از ۱۰ سال تقریبا ده سال بود مجوز داده نشده بود. امور تربیتی و سبک زندگی، مربیان سلامت و مربیان تربیت بدنی که حدوداً ۴۰۰ هزار نفر هم در این آزمون شرکت کردند.

رییس سازمان اداری و استخدامی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی آزمون را برگزار می‌کند و امیدوار هستیم که تا نیمه خرداد ماه نتایج آزمون بیاید که اول مهر این همکاران را در دستگاه اجرایی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: این تدبیر مقام معظم رهبری و دستور ایشان بود برای اینکه ما برای بحث کیفیت بخشی مربیان پرورشی در دستگاه در آموزش و پرورش جذب داشته باشیم این اتفاق می‌افتد.

لطیفی افزود: در خصوص بحث استخدام عزیزانی که در مدارس در خدمتشان هستیم تحت عنوان بابای مدرسه قرار بود که تامین اعتبار آن از طرف سازمان برنامه مشخص شود؛ در سقف تامین اعتبار ما ان شاءالله حتماً کمک خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: برای این موضوع مدارسی که جمعیت بیشتری دارند و در مناطق محروم هستند در اولویت هستند و در صورت تامین اعتبار این موضوع تا پایان امسال اجرایی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • جذب مربی‌های پرورشی در دستور کار قرار دارد
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران