Web Analytics Made Easy - Statcounter

اما جالب است بدانیم که زالودرمانی تنها یکی از مصارف استفاده زالوها می‌باشد. بدن این موجودات سرشار از پروتئین و آنزیم‌های فراوان است به همین جهت در دنیا از آن‌ها به‌عنوان درمانگران کوچک یاد می‌شود. امروزه زالوها نه‌تنها در بخش‌های درمانی بلکه در صنایع داروسازی، آرایشی و دیگر صنعت‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با پیشرفت علم هرروزه بخش جدیدی از خواص این موجود کشف می‌شود به همین جهت بازار نیاز و استفاده از زالوها در دنیا بسیار بالاست به‌طوری‌که زالوها به‌عنوان یک درآمد غیرنفتی در جهان شناخته می‌شوند.

شرایط لازم برای تولید و پرورش زالو طبی

همان‌طور که گفتیم نیاز به زالو طبی در جهان بسیار بالاست. این موضوع باعث ایجاد یک موقعیت شغلی بسیار مناسب برای افراد شده است. پرورش زالو طبی یکی از مشاغل کم ریسک و پردرآمد است. برای شروع و راه‌اندازی کسب‌وکار پرورش زالو می‌توان از محیط کوچکی به‌اندازه 20 متر مثلاً یک زیرزمین یا انباری شروع کرد.
مهم‌ترین نکته برای شروع راه‌اندازی این کسب‌وکار فراهم کردن تجهیزات ضروری و موردنیاز می‌باشد. معمولاً نگهداری زالوها در محیط‌های کوچک درون بطری‌های شیشه‌ای یا آکواریوم‌ها انجام می‌شود و برای معتدل کردن دمای محیط از دماسنج‌های مخصوص استفاده می‌شود. بعد از فراهم کردن تجهیزات، زالوها خریداری‌شده، و به محیط جدید انتقال داده می‌شوند. مرحله بعدی مربوط به تغذیه این موجودات می‌باشد.
زالوها موجوداتی خون‌خوار هستند اما نمی‌توان برای تغذیه‌ی آن‌ها از هر نوع خونی استفاده کرد. به جهت استفاده زالوها در مصارف انسانی باید حتماً از خون استریل شده و تمیز که در مراکز تولید و تکثیر زالو طبی به فروش می‌رسد استفاده شود. استفاده از خون‌های کشتارگاهی آلوده سبب انتقال بیماری بین انسان و حیوان می‌شوند.
همان‌طور که گفتیم این شغل جزو مشاغل کم ریسک می‌باشد اما بااین‌وجود نمی‌توان بدون داشتن اطلاعات کافی پا به عرصه تولید و پرورش زالو طبی گذاشت. شروع به کار در این عرصه پرورش نیازمند یادگیری مهارت‌های لازم می‌باشد.

مرکز مشاوره تخصصی پرورش زالوطبی و زالو‌درمانی در کشور

زالوها با اهداف مختلفی تولید و پرورش داده می‌شوند و شرایط پرورش برای مصارف مختلف متفاوت است. معمولاً زالوها به‌صورت لارو، مولد، سوزنی، کبریتی، آرایشی و طبی پرورش داده می‌شوند.
پرورش و تکثیر زالو نیازمند داشتن اطلاعات کافی و گذراندن دوره‌های پرورش زالو می‌باشد. موفقیت و رسیدن به درآمدهای بالا در این شغل در صورتی امکان‌پذیر است که فرد با اطلاعات کافی وارد این عرصه شود. تولید زالو در اندازه و حجم‌های بزرگ‌تر معمولاً در فارم های وسیع تر صورت می‌گیرد و شرایط نگهداری نیز متفاوت تر خواهد بود. برای ورود به این عرصه پرورش فرد نیازمند شناخت انواع بیماری‌های زالو و نحوه درمان، نحوه تغذیه و نگهداری، شناخت تجهیزات زالو و... می‌باشد.
به دلیل متفاوت بودن اهداف پرورش باید از همان ابتدا هدف اصلی مشخص شود. درصورتی‌که هدف فرد از تولید زالو صادرات و ارسال به دیگر کشورها باشد باید از همان ابتدا مجوزهای لازمه دریافت شود و در شرایط کاملاً استریل زالوها پرورش داده شوند. هرگونه سهل‌انگاری در این شغل ممکن است باعث ایجاد خسارات، مرگ‌ومیر زالوها و ضرر و زیان به زالودارن شود.
در مسیر تولید و پرورش زالو و زالودرمانی سؤالات بسیاری برای زالودارن ایجاد می‌شود به همین جهت گروه صنعت زالو ایران بخش مشاوره و پاسخ‌دهی به سؤالات پرورش زالو را راه اندازی کرده است. در این مرکز دکتر سعید صفوی پور، مهندس سیدمحمد توکلی و دکتر محمد مظاهری که از متخصصان و اساتید حوزه تولید و تکثیر زالو و از پژوهشگران حوزه طب سنتی می‌باشند در دو بخش مشاوره تولید، تکثیر و پرورش زالو طبی و مشاوره زالودرمانی به صورت کاملاً تخصصی به سؤالات زالوداران و درمانگران حوزه زالودرمانی پاسخ می‌دهند.

مهم‌ترین دلایل پرورش زالو

شاید برای شما هم این سؤال پیش بیاید که چرا باوجود وفور زالوها بازار نیاز به این موجود بسیار بالاست؟
در پاسخ به این سؤال طور میگوییم :
اول اینکه تمامی زالوهایی که ما در اطراف خود می‌بینیم خاصیت درمانی نداشته و حتی برخی از آن‌ها سمی نیز می‌باشند و تنها زالوهای طبی قابل‌استفاده‌ جهت مصارف انسانی می‌باشند.
نکته دوم شکار بی‌رویه و خطر انقراض زالوها می‌باشد. در چندین سال گذشته به دلیل برداشت بی‌رویه زالوها از دریاچه‌ها و شکار زالوها توسط دیگر حیوانات، شاهد کمبود و یا حتی در مواردی انقراض این موجود در برخی از نقاط جهان بوده‌ایم.
همین دو نکته به‌خوبی و روشنی نشان می‌دهد که زالوهای مناسب برای مصارف انسانی به‌راحتی قابل‌دستیابی نیستند. در سال‌های اخیر مراکز بسیاری در سراسر جهان شروع به تولید و پرورش زالو طبی کرده‌اند و این موضوع کمک بزرگی به چرخه طبیعت زالوها و رفع نیاز به زالو مناسب جهت استفاده‌ در مراکز درمانی، آرایشی، داروسازی و... کرده است.

نیاز بازار جهانی به زالو طبی ایرانی

با توجه به نیاز بازار جهانی به زالو طبی و استفاده از این موجود در صنایع مختلف تولید و پرورش زالو در برخی از کشورهای جهان به‌صورت عمده و در حجم بسیار بالا صورت می‌گیرد. کشورهایی مانند روسیه و آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی از صادرکنندگان زالو در جهان هستند. 
دو گونه از زالوهای ایرانی یعنی هیرودو اورینتالیس و هیرودومدیسینالیس از گونه و نژادهای بسیار مرغوب زالو در جهان هستند. به دلیل وجود این دو گونه، تولید و صادرات زالو در ایران نیز بسیار رونق دارد. اما صادرات زالو نیازمند گرفتن تأییدیه‌ها و مجوزهای لازم از مراکز مختلفی همچون اداره دامپزشکی، بازرگانی، بهداشت و ... می‌باشد. زالویی مجوزهای لازمه را دریافت می‌کند که دارای شناسنامه مورد تائید باشد. ( شناسنامه زالو برگه‌ای است شامل اطلاعات زالو همچون: سن، وزن، اندازه، نوع، دفعات تغذیه، تاریخ قرنطینه و...) از نکات مهمی که درگرفتن شناسنامه زالو نقش مهمی دارد تغذیه زالو با خون استریل و پاکیزه می‌باشد.
زالوها به شکل‌های مختلفی به دیگر کشورها ارسال می‌شوند:

ارسال زالو طبی به‌صورت زنده جهت مصارف مختلف
ارسال مواد و املاح استخراج‌شده از بدن زالو مانند پروتئین‌ها و آنزیم‌ها
ارسال فرآورده‌های زالو همچون انواع روغن، صابون، کرم، دارو و...

میزان سود و درآمد پرورش زالو

شغل پرورش زالو طبی جزو مشاغل کم ریسک و کم‌خطر است و رسیدن به درآمد در این حوزه در صورت انجام درست مراحل پرورش و شناخت صحیح نحوه پرورش بسیار سریع اتفاق می‌افتد. برای آشنایی بهتر با میزان هزینه و سود به‌دست‌آمده یک فضای 20 متری را موردبررسی قرار می‌دهیم:
این اعداد حدودی بوده و مربوط به سال 1401 می‌باشد. شخص پرورش‌دهنده در همان ابتدای کار نیازمند تهیه وسایل موردنیاز پرورش، وسایل موردنیاز تغذیه زالو و خرید حداقل 5000 عدد (زالو لارو) جهت پرورش می‌باشد. برای تهیه این تجهیزات و راه‌اندازی کلی حداقل 100 میلیون تومان هزینه نیاز است. از مزیت‌های بسیار خوب این شغل رسیدن به درآمد در مدت‌زمان کوتاه می‌باشد. زالو دار بعد از شروع به پرورش در مدت‌زمان حداکثر 6 تا 9 ماه به درآمد خوبی خواهد رسید.
شخص زالو دار می‌تواند برای به دست آوردن هزینه اولیه جهت راه‌اندازی پرورش زالو طبی از برخی ارگان‌ها یا نهادها مانند جهاد سازندگی، بسیج، کمیته امداد کمک بگیرد و یا با برخی سازمان‌ها و یا دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری کند. درنهایت وام‌های بانکی نیز گزینه مناسبی برای شروع به کار هستند.
پرورش زالو در طول روز زمان کمی را از شخص می‌گیرد. برای پرورش در ابعاد کوچک یک ساعت زمان در طول روز برای بررسی سلامت زالوها کافی است. تعداد نیروی انسانی برای ابعاد کوچک بین 1 تا 3 نفر متغیر است. مدت‌زمان هضم غذا زالوها بسیار طولانی می‌باشد و نیاز به تغذیه روزانه ندارند.

آموزش راه‌اندازی مزرعه پرورش زالو توسط صنعت زالو ایران

تیم صنعت زالو ایران (zalok.ir) یکی از مراکز معتبر در جهت تولید، تکثیر و پرورش زالو طبی در کشور می‌باشد که سال‌هاست آموزش‌های لازم را در جهت تولید زالو طبی باکیفیت را در اختیار زالوداران قرار داده است. این مرکز آماده پاسخگویی به بسیاری از سؤالات در حوزه‌هایی همچون: تولید و پرورش زالو طبی، راه‌اندازی فارم پرورش زالو، زالودرمانی و... می‌باشند.در صورت نیاز به ارتباط با این عزیزان می‌توانید با شماره تماس 09392159812 تماس حاصل فرمایید.

منبع: فارس

کلیدواژه: زالو تکثیر زالو درمانی تولید و پرورش زالو طبی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۰۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی تبریز
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز